Ο Μεντιλίμπαρ πήρε θέση στο Ρέντη για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Μεντιλίμπαρ πήρε θέση στο Ρέντη για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μίλησε με σεβασμό και καλά λόγια, αλλά παράλληλα, έδειξε τον δρόμο...

Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ή κάτι που δεν το έχουν καταλάβει άπαντες στο Μεγάλο Λιμάνι. Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός δεν είναι απλά ένα ακόμη ντέρμπι για τους Ερυθρόλευκους. Είναι ένα παιχνίδι-τελικός για τους Ερυθρόλευκους. Ένα ματς χωρίς αύριο. Που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των Play offs. Και τι θα κάνει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη μίνι κούρσα του πρωταθλήματος.

Εδώ και δύο ημέρες ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επάλξεις. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε τη δουλειά για το ντέρμπι με την Ενωση και τη δύσκολη συνέχεια. Ο Βάσκος υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη το πρωί της Τρίτης και φρόντισε με το «καλημέρα» να δείξει ότι η ένταση θα ανέβει. Και πως πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας, που είναι κομβικό. Καθώς θα κρίνει εάν οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ή θα μείνουν από νωρίς εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Φερνάντο Σάντος στο προσκήνιο για την Εθνική- Τελειώνουν και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας μαζί με τον Πογιέτ- Οι δύο αποζημιώσεις του Πορτογάλου και ο… Γκαγκάτσης

Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη, τα πρώτα στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δείχνουν ότι έχει πλήρη εικόνα του τι διακυβεύεται. Και τι πρέπει να γίνει ώστε ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί όπως πρέπει στην OPAP Arena. «Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε χρόνο με τις οικογένειές σας. Εχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά. Εχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, που πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν μαζευτούμε όλοι θα σας δείξω βίντεο για τον τρόπο παίζει η ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 63χρονος κόουτς.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά τι έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Γνωρίζει και σέβεται την ποιότητα του αντιπάλου. Και τις αγωνιστικές αρετές της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα, την εμπειρία και την προσωπικότητα να κάνει αυτό που πρέπει. «Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μεντιλίμπαρ.

Την ίδια στιγμή που όλοι στο Ρέντη έχουν αντιληφθεί πως η τελική ευθεία της σεζόν, θα κρίνει τα πάντα. Και πλέον όλοι, με πρώτους τους ποδοσφαιριστές, είναι απαραίτητο να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, με σκοπό να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Να φτάσει εκεί που μπορεί, βάσει της ποιότητας και της εμπειρίας του. Και όλοι δείχνουν να έχουν αντιληφθεί πως η απάντηση στο «πού θα φτάσει ο Ολυμπιακός;», θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα στη Φιλαδέλφεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ