ΒΕΛΓΙΟ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming

ΒΕΛΓΙΟ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στην Deutsche Bank Park. Εκεί που το Βέλγιο αντιμετωπίζει τη Σλοβακία για την πρώτη αγωνιστική του Ε' ομίλου (19:00).

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα προκριματικά και με μεγάλη ευκολία, τσέκαρε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 το Βέλγιο. Εκανε το καθήκον του και τώρα καλείται να κυνηγήσει με νύχια και με δόντια τη διάκριση.

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση πλασάρεται ως ένα από τα φαβορί. Ωστόσο, σχεδόν πάντα την «πατάει». Θέλει να βάλει τέλος σε αυτήν την κακοδαιμονία η ομάδα του Τεντέσκο, που πάει με όνειρα και φιλοδοξίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εχει το υλικό και την ποιότητα, αλλά το μείζον θέμα είναι να μη λυγίσει από την πίεση. Όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν.

«Νομίζω ότι όλοι είναι πεινασμένοι, αλλά πρέπει να κάνουμε την ατμόσφαιρα όσο πιο θετική γίνεται, γιατί δεν είναι εύκολο να περάσουμε πολλές μέρες και εβδομάδες μαζί. Νομίζω ότι έχουμε πολλούς συναρπαστικούς παίκτες, πολλούς νέους παίκτες που έκαναν το επόμενο βήμα τους τελευταίους μήνες, παίρνοντας μεταγραφή σε μεγαλύτερους συλλόγους, οπότε αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Έχουμε ήδη πολλούς καλούς παίκτες. Είμαστε ήδη σε θέση να παίξουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ο Λουκάκου παίζει έναν απίστευτα σημαντικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Στον αγωνιστικό χώρο, τα γκολ του μιλούν από μόνα τους, αλλά έχει κάτι περισσότερο από αυτό. Ξέρει ακριβώς πότε πρέπει να πασάρει, αλλά και πότε να γυρίσει και να σουτάρει ο ίδιος στο τέρμα. Είναι επικίνδυνος σε πολλές καταστάσεις, όχι μόνο σε στημένες φάσεις. Στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είναι απρόβλεπτος και δύσκολα τον αντιμετωπίζεις», τόνισε ο Ντομένικο Τεντέσκο.

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική ήταν η πορεία της Σλοβακίας στην προκριματική διαδικασία. Ως δεύτερη προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2024, πίσω από την ανίκητη Πορτογαλία. Πρώτος στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Καλτσόνα, που θέλει να κάνει… θόρυβο στα γερμανικά γήπεδα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί πηγαίνοντας στο γήπεδο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, προσπαθούμε να παίξουμε. Αν ο αντίπαλος αποδειχθεί ανώτερος από εμάς, τον χειροκροτούμε και πηγαίνουμε σπίτι. Ο βασικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε στο EURO. Ένας από τους στόχους τώρα θα είναι σίγουρα να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κάνουμε περήφανους αυτούς τους ανθρώπους, γιατί είχαμε μεγάλους θαυμαστές στους τελευταίους αγώνες. Ένας άλλος στόχος είναι σίγουρα να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Αυτό θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα», τόνισε ο Φρανσέσκο Καλτσόνα. 

ΒΕΛΓΙΟ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ