Θέλει τον πρώτο σκόρερ του Euro U19 η Γιουβέντους

Θέλει τον πρώτο σκόρερ του Euro U19 η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους συνεχίζει να ψάχνει ενίσχυση προκειμένου να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και τις επόμενες για αυτό και έχει καταθέσει πρόταση για τον πρώτο σκόρερ του Euro U19.

Η Γιουβέντους έχει ήδη πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού αποκτώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Πέρα από τον Κριστιάνο και τον Ιταλό στόπερ η Γιουβέντους εμπλέκεται σε πολλά ακόμα σενάρια με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και ανερχόμενους νέους που στο μέλλον μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς είναι και ο Φρανσίσκο Τρινκάο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο Euro U19 με την Πορτογαλία όπου και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ.

Ο Τρινκάο αγωνίζεται στην Μπράγκα κοστολογείται από την πορτογαλική ομάδα κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ ενώ από τη μεριά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν δίνει περισσότερα από 7.000.000.

Βέβαια μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν πως μπορεί ο Τρινκάο να αποκτηθεί και να μπει στα βαθιά και στην πρώτη ομάδα προκειμένου να είναι η επιλογή πίσω από τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ