Κρόος : «Νομίζω ο Οζίλ ξέρει ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην ομάδα και την Ομοσπονδία»

Κρόος : «Νομίζω ο Οζίλ ξέρει ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην ομάδα και την Ομοσπονδία»

Ο Τόνι Κρόος τοποθετήθηκε για τον τρόπο που ανακοίνωσε την απόσυρση του από την Εθνική ο Μεσούτ Οζίλ και καυτηρίασε τις δηλώσεις του μέσου της Άρσεναλ

Ο Τόνι Κρόος αν και ετεροχρονισμένα τοποθετήθηκε με συνέντευξη του στη Γερμανική εφημερίδα «Bild», στις δηλώσεις του Μεσούτ Οζίλ, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε την απόσυρση του από την Εθνική Γερμανίας. Ο 29χρονος μέσος της Άρσεναλ είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, ότι είχε αντιμετωπιστεί με ρατσισμό από ανθρώπους της Γερμανικής Ομοσπονδίας.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αρχικά είπε: « Ο Μεσούτ δίκαια αγωνιζόταν στην Εθνική και σαν παίχτης του άξιζε ένα καλύτερο «αντίο», για να συνεχίσει τονίζοντας: «Τα σημεία της ανακοίνωσης του που μιλάει σωστά, υπερκαλύπτονται από τις πολύ περισσότερες ανοησίες που αναφέρει».

Ο Κρόος επίσης αναφερόμενος στον Οζίλ δήλωσε: «Νομίζω ο Οζίλ ξέρει ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην ομάδα και την Ομοσπονδία». Να θυμίσουμε ότι η φωτογραφία του Μεσούτ Οζίλ με τον Σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν, είχε αποσπάσει πολύ σκληρή κριτική και τα Γερμανικά ΜΜΕ είχαν κατακρίνει την ενέργεια του 29χρονου πρώην διεθνή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ