Γαλλία – Γερμανία 0-0

Γαλλία – Γερμανία 0-0

Στον πρώτο αγώνα του πρώτου ομίλου, της πρώτης κατηγορίας του Nations League, Γερμανία και Γαλλία έμειναν στο 0-0 στο Μόναχο.

Με πρωταγωνιστές τους γκολκίπερ, Νόιερ και Αρεόλα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία και η Γερμανία έμειναν ισόπαλες 0-0 στον πρώτο αγώνα για το League A του Nations League. Καλύτεροι οι Τρικολόρ στο πρώτο ημίχρονο, πιο επικίνδυνα τα Πάντσερ στο δεύτερο.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ολιβιέ Ζιρού έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Νόιερ να εξουδετερώνει την κεφαλιά του και να κρατά αλώβητη την εστία του. Ούτε ο σίφουνας Μπαπέ κατάφερε να νικήσει τον πολύπειρο κίπερ, στο 43ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει μια στιγμή μαγείας στην εκπνοή του πρώτο 45λεπτου… Ο άσος της Παρί, έδωσε στον Ζιρού με τον άσο της Τσέλσι να επιχειρεί ένα τακουνάκι και να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.

Στην επανάληψη, στο 49′ Γκριεζμάν προσπάθησε να… κάμψει την αντίσταση του Νόιερ, χωρίς αποτέλεσμα, το ίδιο και στο 64′ με το σουτ του να εξουδετερώνεται και πάλι από τον Γερμανό κίπερ.

Σε πολύ καλή βραδιά βρέθηκε και ο Αρεόλα βέβαια, που έσωσε την παρτίδα για τους Τρικολόερ σε σουτ του Ρόις στο 65′ και του Χούμελς στο 72′. Παρών ο Γάλλος πορτιέρε και στις προσπάθειες των Μίλερ (75′) και Γκίντερ λίγο αργότερα.

Κάπως έτσι, οι πρωταθλητές κόσμου Γάλλοι, δεν κατάφεραν να λύσουν την εξίσωση του Λεβ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0, στην πρεμιέρα της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League.

Γερμανία (Λεβ): Nόιερ, Γκίντερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Κρόος, Βέρνερ, Μίλερ, Γκορέτσκα (66’ Γκουντογκάν), Ρόις (83′ Σανέ).

Γαλλία (Ντεσάμπ): Αρεολά, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί Ερνάντεζ, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί (85′ Τολισό), Γκριζμάν (80’ Φεκίρ), Ζιρού (66’ Ντεμπελέ), Μπαπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ