Nations League: Ομάρ και Γιόχανσεν πλήγωσαν (2-0) την Κύπρο (vids)

Nations League: Ομάρ και Γιόχανσεν πλήγωσαν (2-0) την Κύπρο (vids)

Ο μέσος της Φούλαμ σκόραρε και τα δύο γκολ της Νορβηγίας στην εντός έδρας νίκη επί της Κύπρου – Ο μπακ του Ολυμπιακού έβγαλε την ασίστ στο πρώτο τέρμα των Σκανδιναβών.

Δεν τα κατάφερε στη Νορβηγία η Κύπρος, με την ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν να γνωρίζει την ήττα με 2-0. Οι Σκανδιναβοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολ του Γιόχανσεν πήραν το τρίποντο της νίκης και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Nations League.

Ο μέσος της Φούλαμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Οσον αφορά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός και μάλιστα ήταν αυτός που δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του Λαρς Λάγκερμπακ.

Στο παιχνίδι με την Κύπρο αγωνίστηκε επίσης ο πρώην «ερυθρόλευκος», Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 90’, αντικαθιστώντας τον Τζόσουα Κινγκ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το στόχο τους, με την Κύπρο πλέον να στρέφει το βλέμμα της στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Σλοβενία, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.

Δείτε το 1-0:

Και το 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ