Εσπευσμένα στην Εθνική Αλβανίας ο Κάτσε

Εσπευσμένα στην Εθνική Αλβανίας ο Κάτσε

Ο Αλβανός μέσος του Παναθηναϊκού κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική του ομάδα και θα απουσιάσει από το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο

Στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τη Σκωτία για το Nations League κλήθηκε εκτάκτως ο Εργκους Κάτσε.

Ο προπονητής της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, δεν είχε συμπεριλάβει τον 25χρονο μέσο του Παναθηναϊκού στις κλήσεις για το φιλικό με το Ισραήλ και όλα έδειχναν ότι ο άσος του Τριφυλλιού θα μείνει εκτός και από το παιχνίδι με τη Σκωτία. Το Σάββατο, ωστόσο, άλλαξαν τα πλάνα του Ιταλού προπονητή, με τον 45χρονο τεχνικό να καλεί εκτάκτως τον Κάτσε.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αλβανίας βρίσκονται επίσης οι Μίγκεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν και στο χθεσινό φιλικό με το Ισραήλ του Μπίμπαρς Νάτχο.Ο Κάτσε μάλιστα θα απουσιάσει από το αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του.

Τελευταία φορά που ο 25χρονος μέσος είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ήταν στις 10/09 του 2017 για το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, στο οποίο μάλιστα έπαιξε ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ