Πάει για βασικός ο Πρίγιοβιτς απέναντι στη Ρουμανία

Πάει για βασικός ο Πρίγιοβιτς απέναντι στη Ρουμανία

Ο τεχνικός της Σερβίας, Μλάντεν Κρίσταϊτς, αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρουμανία για το Nations League.

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Ρουμανία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ενα παιχνίδι, στο οποίο ο στράικερ του ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το συμπαίκτη του στον Δικέφαλο, Αλίν Τόσκα, που επίσης έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μάλιστα αναμένεται να είναι η αιχμή του δόρατος για τους γηπεδούχους, με τον Μλάντεν Κρίσταϊτς να τον προορίζει για βασικό. Ο προπονητής των Πλάβι ποντάρει πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Πρίγιοβιτς, προκειμένου οι Σέρβοι να κάνουν το «2 στα 2» στη διοργάνωση.

Τα ΜΜΕ στο εξωτερικό δίνουν ως μεγάλο φαβορί τον 28χρονο στράικερ για την κορυφή της επίθεσης, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Μλάντεν Κρίσταϊτς. Το παιχνίδι της Σερβίας με τη Ρουμανία θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι το βράδυ της Δευτέρας και θα ξεκινήσει στις 21:45.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ