«Λάμπει» με τη γαλανόλευκη ο Τσιμίκας!

«Λάμπει» με τη γαλανόλευκη ο Τσιμίκας!

Ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού στα τελευταία έξι παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ - Ηγείται της ομάδας και την οδηγεί με μαθηματική... ακρίβεια στο Euro U21!

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν, με τον 22χρονο μπακ να έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό και να αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Ο νεαρός μπακ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου.

Τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στην Εσμπιεργκ ως ένα ακατέργαστο διαμάντι και μετά από ενάμιση χρόνο και με ενδιάμεσο σταθμό την Βίλεμ, επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι ως ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής! Οι δανεισμοί σε Δανία και Ολλανδία τον βοήθησαν να εξελιχθεί και να βελτιώσει τις αδυναμίες του, με την εικόνα του πλέον στον αγωνιστικό χώρο να σκορπάει ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και εν γένει στους Ελληνες φιλάθλους. Ο Τσιμίκας άλλωστε είναι ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Ελπίδων και μελλοντικά θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες που θα στηριχθεί η εθνική ομάδα ανδρών. Ο 22χρονος μπακ μάλιστα στα τελευταία έξι παιχνίδι με τη φανέλα των Ελπίδων έχει δύο γκολ και 4 ασίστ!

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία, σκόραρε το δεύτερο γκολ της γαλανόλευκης και οδήγησε την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη σε μία πολύ σημαντική νίκη. Με αυτό το τρίποντο η Εθνική παρέμεινε στην πρώτη θέση και κράτησε το +3 από τη δεύτερη Κροατία. Ο άσος των Πειραιωτών ηγείται της ομάδας του και την οδηγεί με μαθηματική… ακρίβεια στην τελική φάση του Euro U21!

Τον περασμένο Μάρτιο έκανε σεφτέ στα γκολ με το εθνόσημο, καθώς σκόραρε το 4ο γκολ της Εθνικής στο 4-0 επί του Σαν Μαρίνο, σφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο Τσιμίκας, ωστόσο, δεν σκοράρει μόνο, αλλά δίνει και έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του.

Στο εκτός έδρας ματς με την Μολδαβία για τα προκριματικά του Euro U21, που διεξήχθη στις 5 Οκτωβρίου του 2017, ο μπακ του Ολυμπιακού έφτιαξε και τα δύο γκολ της γαλανόλευκης (0-2) και τη βοήθησε να φύγει από το διπλό από το Κισινάου. Ασίστ έβγαλε στην εκτός έδρας νίκη επί του Σαν Μαρίνο (10/10/17) με 5-0, αλλά και στο 1-1 με την Κροατία (13/11/17). Ο Τσιμίκας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται όλο και περισσότερο και αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει λαμπρό μέλλον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ