Χωρίς Μπέιλ η Ουαλία στο φιλικό με Ισπανία

Χωρίς Μπέιλ η Ουαλία στο φιλικό με Ισπανία

Χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ θα παραταχθεί η εθνική Ουαλίας στο αυριανό φιλικό με την Ισπανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/10) ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ράιαν Γκιγκς.

Παράλληλα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (16/10) με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για το Nations League. Ο 29χρονος άσος απουσίασε για τρίτη διαδοχική ημέρα από την προπόνηση των «δράκων», καθώς τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στην διάρκεια της ήττας 1-0 των Μαδριλένων από την Αλαβές για το ισπανικό πρωτάθλημα, κατά την οποία έγινε αλλαγή στο 80ό λεπτό.

Εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για επανεμφάνιση του τραυματισμού, ο οποίος υποχρέωσε τον Μπέιλ να απουσιάσει από την ήττα 1-0 της περασμένης εβδομάδας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League. «Ο Γκάρεθ έχει λίγη μυική κόπωση και δεν θα παίξει στον αγώνα με την Ισπανία» δήλωσε ο Γκιγκς και συμπλήρωσε: «Δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο και παρακολουθούμε καθημερινά την κατάστασή του. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είναι 50-50 η συμμετοχή του για το παιχνίδι με την Ιρλανδία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ