Σκίμπε: «Κάναμε καλή δουλειά»

Ικανοποιημένος για το «τρίποντο» με την Ουγγαρία εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε τονίζοντας πως η είσοδος του Τζιόλη βοήθησε την ομάδα.


Σκίμπε: «Κάναμε καλή δουλειά» | to10.gr

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, και βεβαίως απο τη νίκη, εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε που έκανε ειδική αναφορά και στην παρουσία του Τζιόλη.

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τους Ούγγρους. Όλα τα παιδιά πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε και φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ» τόνισε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Γενικά η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Να μην ξεχνάμε ότι η Ουγγαρία είναι μια ομάδα με γρήγορους και δυνατούς παίκτες. Εμείς τα πήγαμε καλύτερα όταν μπήκε και ο Τζιόλης στο γήπεδο που είναι ένα δυνατό παιδί και βοήθησε στο κομμάτι αυτό.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παιδιών σήμερα, τα πήγαμε καλά και είχαμε συνολικά ικανοποιητική απόδοση. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το ματς της Δευτέρας με τη Φιλανδία. Πρέπει πρώτα να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και μετά να δούμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Προς το παρόν η ομάδα πρέπει να απολαύσει τη σημερινή νίκη της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο