Εθνική… χωρίς έδρα

Θλιβερή και πάλι η εικόνα του ΟΑΚΑ για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Λες και παίζει… κεκλεισμένων ή εκτός έδρας όπως συνέβη με την Ουγγαρία. Η επιλογή Γραμμένου… δικαιώνεται!

Εθνική… χωρίς έδρα | to10.gr

Από τα πρώτα πράγματα που θέλησε να κάνει η ΕΠΟ της… εξυγίανσης του Βαγγέλη Γραμμένου ήταν να πάρει την Εθνική μας ομάδα από το Καραϊσκάκη. Ο μόνος λόγος που το έκανε αυτό είχε να κάνει με τον Ολυμπιακό. Τι και αν το Φαληρικό γήπεδο είναι το πιο σύγχρονο και μακράν το πιο ποδοσφαιρικό της χώρας μας; Γήπεδο που ακόμη και λίγο κόσμο αν είχαν τα ματς της Εθνικής μας θύμιζε πάντα έδρα. Ήταν κάτι άλλωστε που το σύνολο των διεθνών ποδοσφαιριστών μας παραδεχόταν, για αυτό και κανείς δεν συμφωνούσε με την απόφαση της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Βεβαίως για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την απόφαση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε τονίσει σε εκείνη την περιβόητη συνέντευξη Τύπου στο Μακεδονία Παλάς πως θέλει να παίζει η Εθνική μας στη Θεσσαλονίκη και την Επαρχία.

Από τότε λοιπόν η Εθνική Ελλάδας έχει δώσει δύο εντός έδρας ματς. Όλα στο ΟΑΚΑ που μάλλον για τον Βαγγέλη Γραμμένο ανήκει είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στην Επαρχία. Βλέπετε το φιλικό με την Ελβετία στις 23 Μαρτίου 2018 που ήταν το πρώτο μακριά από το Καραϊσκάκη δεν γινόταν να γίνει στην Τούμπα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί καθώς είχαν συμβεί τα… εξυγιαντικά στο πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο.

Το ματς έγινε λοιπόν αναγκαστικά στο ΟΑΚΑ σε άδειες κερκίδες. Όπως πάνω-κάτω και το χθεσινό ματς με την Ουγγαρία όπου με το ζόρι να έφτανε τις 4-5 χιλιάδες ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έτσι την Εθνική μας να συνεχίζει να παίζει ουσιαστικά χωρίς έδρα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο