Βακάλης: «Αποτυχημένη επιλογή το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής»

Βακάλης: «Αποτυχημένη επιλογή το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, υποστήριξε πως η επιλογή του Σκίμπε ήταν αποτυχημένη και ζήτησε πολλές αλλαγές σε θέματα που αφορούν την Εθνική μας ομάδα

Η Εθνική μας ομάδα είχε απογοητευτική εικόνα (και) στο ματς απέναντι στην Φινλανδία με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 στο Τάμπερε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης αναφέρθηκε, με ανάρτηση στο facebook, στην επιλογή του Μίκαελ Σκίμπε για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Έκανε λοιπόν λόγο για αποτυχημένη επιλογή σε ότι αφορά το επιτελείο της Εθνικής και παράλληλα επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές.

Δείτε το μήνυμα του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Σάμου:

«Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας. Κ αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες κ με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κ την συμμετοχή μας στα προκριματικά του EURO.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων κ όχι της ΑΕΚ η του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟΚ κλπ. Κ αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θ ανοίξει δεν θα πρέπει ν αφορά μόνο το πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται κ άλλες αλλαγές κ όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε.
Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπ όψιν ότι το θέμα είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ