Δεύτερος γηραιότερος προπονητής της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Δεύτερος γηραιότερος προπονητής της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελός Αναστασιάδης έγινε ο δεύτερος γηραιότερος προπονητής που αναλαμβάνει την «γαλανόλευκη», μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση του Μίχαελ Σκίμπε από το πόστο του προπονητή της Εθνικής ομάδας και ακολούθως την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο 65χρονος Έλληνας τεχνικός αντικαθιστά τον Σκίμπε δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ομίλου του Nations League και ο στόχος, δύσκολος μεν, είναι η πρόκριση.

Ο Αναστασιάδης γίνεται ο δεύτερος γηραιότερος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν ο οποίος ανέλαβε όντας 70 ετών στις 15 Φεβρουαρίου του 2015. Ο Άγγελός Αναστασιάδης επίσης είναι πλέον ο δεύτερος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την «γαλανόλευκη» και στη συνέχεια ανέλαβε ως προπονητής. Ο νέος προπονητής της Εθνικής έχει 12 συμμετοχές με τον Κώστα Πολυχρονίου να είναι πρώτος με 27 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Ο Νίκος Χρηστίδης ο οποίος έχει 26 συμμετοχές αλλά στον πάγκο της Εθνικής έκατσε μόλις για ένα παιχνίδι ως υπηρεσιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ