Σάριτς: «Θα ήμουν καλύτερος παίκτης αν δεν έπαιζα τα τελευταία  έξι χρόνια στην εθνική ομάδα»

Σάριτς: «Θα ήμουν καλύτερος παίκτης αν δεν έπαιζα τα τελευταία έξι χρόνια στην εθνική ομάδα»

Την άποψη ότι το «κυνήγι» επιτυχιών με την εθνική Κροατίας του έχει στερήσει να βελτιώσει το παιχνίδι του, εξέφρασε ο Ντάριο Σάριτς μιλώντας σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο.

Την πεποίθηση ότι η συνεχής συμμετοχή του στην εθνική Κροατίας του έχει στερήσει την δυνατότητα να βελτιώσει τις αγωνιστικές του ικανότητες, εξέφρασε ο Ντάριο Σάριτς, μιλώντας στο NBC Sports.

Πιο αναλυτικά ο φόργουορντ των Σίξερς τόνισε: «Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να παίζω με την Κροατία, αλλά ξέρεις ότι περνάει από το μυαλό πως αν ίσως αφήσει ένα καλοκαίρι θα γίνεις καλύτερος παίκτης. Ίσως έχει πιο πολύ χρόνο να περάσεις στην Αμερική για να δουλέψεις το παιχνίδι σου. Δεδομένα, θα ήμουν καλύτερος παίκτης αν δεν έπαιζα τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια στην εθνική ομάδα κάθε φορά.

Νομίζω θα ήμουν καλύτερος παίκτης αλλά στο τέλος της ημέρας καθετί σχετίζεται με τις νίκες και θες να κερδίζεις με την εθνική σου ομάδα. Είναι δύσκολο να το συζητάς. Πραγματικά με απασχολεί. Ο τρόπος που έχω επιλέξει ίσως είναι σωστός, ίσως είναι λάθος αλλά πραγματικά απολαμβάνω να είμαι εκεί και να παίζω με τα παιδιά αυτά εκπροσωπώντας την χώρα μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ