Μασούρας για την κλήση στην Εθνική : «Εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου»

Μασούρας για την κλήση στην Εθνική : «Εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου»

Ο Γιώργος Μασούρας παραχώρησε την πρώτη δήλωσή του μετά την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, κάνοντας λόγο για «εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου» και ευχαριστώντας τον Πανιώνιο για την εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Μασούρας κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας, αφού ο Άγγελος Αναστάσιαδης τον συμπεριέλαβε -μεταξύ κι άλλων «φρέσκων» προσώπων- στις πρώτες επιλογές του για την αποστολή της Γαλανόλευκης.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εξέφρασε τη χαρά του και έκανε λόγο για μέγιστη τιμή, ενώ τόνισε πως αποτελεί την «εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου».

Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Φυσικά αποτελεί την μέγιστη τιμή για κάθε Ελληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Για εμένα προσωπικά, αποτελεί την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου και για το λόγο αυτό είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και το τεχνικό επιτελείο για την τιμή που μου κάνουν, καθώς επίσης και την ομάδα μου, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που όλα αυτά τα χρόνια μου έχει δώσει τη δυνατότητα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ