Με Ανδρούτσο στην κορυφή η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων

Με Ανδρούτσο στην κορυφή η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Θανάση Ανδρούτσο σε θέση φορ, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό στην κορυφή της επίθεσης της Εθνικής Ελπίδων. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Γαλανόλευκης για το ματς με την Αυστρία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με αντίπαλο την Αυστρία (16/11, 18:00), στην πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο των play offs για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2019, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ιταλίας.

Η μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτήν αφορά στην τοποθέτηση του Θανάση Ανδρούτσου σε θέση κεντρικού επιθετικού. Ο άσος του Ολυμπιακού προτιμήθηκε από τους Καμπετσή, Κωτσόπουλο, και Λάμπρου, τη στιγμή που ο Ευθύμης Κουλούρης απουσιάζει λόγω της παρουσίας του στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Κάτω από τα δοκάρια προτιμήθηκε ο Κότσαρης, στην άμυνα -από τα δεξιά προς τα αριστερά- οι Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας, στον άξονα οι Καραχάλιος και Γαλανόπουλος, ενώ τη μεσοεπιθετική τριάδα αποτελούν οι Χατζηγιοβάνης, Λημνιός και Μπουζούκης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Μπουζούκης, Ανδρούτσος.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι: Στεργιάκης, Θεοδωράκης, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μασούρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσόπουλος, Μωραΐτης, Καμπετσής, Λάμπρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ