Οι Ισπανοί επιθυμούν επιστροφή Κασίγιας στην εθνική αντί του Ντε Χέα!

Οι Ισπανοί επιθυμούν επιστροφή Κασίγιας στην εθνική αντί του Ντε Χέα!

Την επιστροφή του Ίκερ Κασίγιας στην Εθνική ομάδα της χώρας τους επιθυμούν οι Ισπανοί σύμφωνα με γκάλοπ της AS βάσει των αποτελεσμάτων του οποίου, ο Νταβίντ ντε Χέα δεν βρίσκεται καν στους τρεις υποψήφιους.

Πρόσφατα ο Ίκερ Κασίγιας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα και λίγες μόλις μέρες αργότερα και με αφορμή το νέο στραπάτσο της «φούρια ρόχα», από την Κροατία αυτή τη φορά, οι Ισπανοί «ζήτησαν» την επιστροφή του. Συγκεκριμένα η AS πραγματοποίησε ψηφοφορία σχετικά με το ποιον θέλει ο κόσμος να πάρει τα γάντια του βασικού, με τον «Άγιο Ίκερ» να συγκεντρώνει ποσοστό 50,3% σε σύνολο 100.072 ανθρώπων που έλαβαν μέρος. Όχι απλά επιστροφή δηλαδή αλλά και την φανέλα του βασικού επιθυμούν οι Ισπανοί για τον 37άχρονο πλέον τερματοφύλακα της Πόρτο.

Το άκρως εντυπωσιακό σε αυτό είναι πως ο Ντε Χέα που είναι ο εκλεκτός αυτή τη στιγμή για τον Λουίς Ενρίκε δεν βρίσκεται καν στις τρεις πρώτες επιλογές του κοινού. Ο Κέπα Αρινθαμπαλάγα βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Κασίγιας, με ποσοστό 39,5% ενώ τρίτος είναι ο Πάου Λόπεθ με 5,1%. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται τέταρτος και… καταϊδρωμένος με 4.9%.

Για την συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή, ο Νο1 της Γιουνάιτεντ και κατά πολλούς εκ των κορυφαίων στον κόσμο, δεν πρέπει να βρίσκεται καν στους πρώτους τρεις που επιλέγει ο Λουίς Ενρίκε.
Η απόφαση φυσικά είναι του προπονητή και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να επηρεαστεί από ένα γκάλοπ όμως δεδομένης και της επιθυμίας του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα κατά το παρελθόν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα ειδικά όσο η απόδοση του Ντε Χέα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα με την Εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ