Αναστασιάδης: «Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Αναστασιάδης: «Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, για την κλήρωση της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης για την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro 2020, που φέρνει αντιμέτωπες Ελλάδα και Ιταλία. Ο Αναστασιάδης τόνισε πως η Σκουάντρα Ατζούρα είναι το φαβορί του γκρουπ και πρόσθεσε πως η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

«Η Ιταλία είναι μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την κυρίαρχη παρουσία της στον όμιλο. Κάνει κι εκείνη μια καινούργια αρχή, με νέο προπονητή και διαφορετική ποδοσφαιρική λογική. Βάσει ιστορίας, επιλογών και δυναμικότητας προφανώς  και είναι το φαβορί του ομίλου. Επιμένω ωστόσο ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του γκρουπ θα παίξει η κατάσταση και η πληρότητα των ομάδων την περίοδο που θα γίνουν τα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Αναστασιάδης και συνέχισε λέγοντας.

«Κάνουμε μια νέα αρχή και δεν κοιτάμε το παρελθόν. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα μας. Τους σεβόμαστε όλους και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορούν να το κάνουν γιατί ταλέντο υπάρχει. Ελπίζω στο τέλος να είναι η Ελλάδα και η Ιταλία οι χώρες που θα προκριθούν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ