Χάσι για εθνική Αυστρίας!

Χάσι για εθνική Αυστρίας!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστρίας εξετάζει το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ύστερα από έξι χρόνια στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας ο Μαρσέλ Κόλερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελβετού προπονητή, ο οποίος δεν κατάφερε […]

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστρίας εξετάζει το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι για τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ύστερα από έξι χρόνια στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας ο Μαρσέλ Κόλερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελβετού προπονητή, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει την Αυστρία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το συμβόλαιο του 57χρονου προπονητή λήγει επισήμως τον Δεκέμβριο και η ομοσπονδία ήδη ψάχνει τον διάδοχο του, με τον αλβανικό Τύπο να υποστηρίζει πως ο Μπέσνικ Χάσι είναι βασικός υποψήφιος και ήδη υπάρχουν επαφές με τον πρώην τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Το όνομα του Κοσοβάρου τεχνικού υπάρχει και στο ραντάρ της Κόρτραϊκ, σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία του βελγικού συλλόγου με τον Γιάννη Αναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ