Σμίξανε τα «αηδόνια» της… εξυγίανσης

Σμίξανε τα «αηδόνια» της… εξυγίανσης

Ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ Θόδωρος Θεοδωρίδης αγκαλιά με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα της… εξυγίανσης. Μαζί με τους Γραμμένο, Βρακά και Διακοφώτη στο Βαντούζ. Σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο.

Παρέμενε από την αρχή στο περιθώριο. Στην άκρη. Πίσω από τις κάμερες… Παρότι ήταν αυτός που κινούσε τα νήματα, αυτός που προετοίμασε το έδαφος, αυτός που έφερε στον «αφρό» την… εξυγίανση, αυτός που την στηρίζει παρά τα όσα απίστευτα έχουν συμβεί σε αυτά τα δύο χρόνια της… νέας εποχής.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν πειστήρια. Φρόντιζε πολύ καλά να μην έρχεται σε επαφή με τους «δικούς μας», κατά τον Ιβάν Σαββίδη, ανθρώπους. Σπάνιες έως μηδενικές οι κοινές του παρουσίες. Με τους ανθρώπους της… εξυγίανσης, στην πιο βρωμερή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Που έχει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του «πρωταγωνιστή» μας που πλέον βγήκε στην επιφάνεια.

Έχοντας εδραιώσει το… έργο του δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα να φωτογραφίζεται με βασικούς «πρωταγωνιστές» της… εξυγίανσης. Σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο από το Βαντούζ.

Ο άνθρωπος που επέτρεψε να έρθει η… εξυγίανση στα μέρη μας. Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης καμαρώνει στο Βαντούζ αγκαλιά με τα φιλαράκια του. Σμίξανε τα αηδόνια της… εξυγίανσης!

Ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης αγκαλίτσες και φιλάκια με τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο, και τους Κώστα Βρακά (ΕΠΣ Ηπείρου) και Παναγιώτη Διακοφώτη (ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

Αγκαλιά με τους πιο ορκισμένους εχθρούς του Ολυμπιακού ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Αγκαλιά με αυτούς που έχουν ως βασικό στόχο να διαλύσουν τον Ολυμπιακό, να πλήξουν τον ηγέτη του Πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης αγκαλιά με τους… συνεργάτες του στην Ελλάδα του ποδοσφαίρου της… εξυγίανσης!

Και αν ο Γραμμένος είναι γνωστός στο πανελλήνιο για την εξάρτηση του από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, σας θυμίζουμε απλά ένα βασικό «έργο» του Κώστα Βρακά. Ήταν ο παρατηρητής της ΕΠΟ στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το 2017, όπου δεν είχε αναφέρει το παραμικρό στην έκθεση του για την επίθεση που είχαν δεχθεί οι ερυθρόλευκοι από… υπαλλήλους με διαπιστεύσεις. Αντίθετα είχε ανακαλύψει διάφορες κατηγορίες εις βάρος του Ολυμπιακού, θέλοντας να τους «κάψει».

Με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάζεται ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, αυτούς έφερε στην εξουσία, αυτούς επιτρέπει ακόμη από την θέση που κατέχει στην ΟΥΕΦΑ να συνεχίζουν το… έργο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ