Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Παίδων

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Παίδων

Η Εθνική U17 ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη της Ισπανίας και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στον όμιλό της στην Elite Round.

Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κράτησε ανέπαφη την εστία του στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός πως δέχτηκε αρκετή πίεση από τη φούρια ρόχα, αλλά στο δεύτερο δεν άντεξε και υπέστη μια ήττα που ήταν εντός προγράμματος.

Συγκεκριμένα, στο 66′ ο Βαλέρα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Και έξι λεπτά αργότερα ο Γκρίγιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον η Ελλάδα U17 πάει στα πιο βατά παιχνίδια του ομίλου απέναντι σε Ουκρανία και Κόσοβο με σκοπό το 2χ2. Παράλληλα θα περιμένει ένα στραβοπάτημα των Ισπανών για να κατακτήσει την πρώτη θέση και να πάρει την πρόκριση.

Ισπανία (Νταβίντ Γκόρντο Μανσίγια): Μάρκες, Καρμπάγιο, Καρίγιο, Βεγκάρα, Σάντος (63′ Καρένιο), Εσκομπάρ (71′ Σουμπιέλα), Βαλέρα (71′ Μορένο), Κουρούμα (63′ Μόρο), Μενάργκες, Γκρίγιο, Ναβάρο (83′ Ιμάζ).

Ελλάδα (Στέφανος Αϊβαλιώτης): Τζολάκης, Παναγιώτου, Σιατούνης, Καραμπέρης, Τζόλης (64′ Κωτόπουλος), Σουρλής (86′ Λαζαρίδης), Αρσενίδης (65′ Κακούτης), Αβεντισιαν, Παυλίδης, Μανισόγλου (77′ Τσαβός), Λιάτσος (77′ Μπελεβώνης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ