Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία

Φιλικό με την Τουρκία θα δώσει στα τέλη Μαΐου η Εθνική ομάδα, όπως ανακοίνωσε σχετικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία | to10.gr

Ήταν ήδη γνωστό πως η ΕΠΟ βρισκόταν σε συζητήσεις με την αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας για τη διεξαγωγή ενός φιλικού ανάμεσα στις δυο χώρες.

Πλέον όμως είναι και επίσημο, καθώς όπως ανακοινώθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει φιλικό με την Τουρκία (30/05) στην Αττάλεια , ενώ θα πραγματοποιηθεί προετοιμασία στην Ολλανδία το διάστημα 22-29 Μαΐου ενόψει των αγώνων με Αρμενία και Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο