Προβληματίζεται ο Μαντσίνι με την επιθετική τριπλέτα της Ιταλίας

Προβληματίζεται ο Μαντσίνι με την επιθετική τριπλέτα της Ιταλίας

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας δυσκολεύεται να καταλήξει στην σύνθεση της επιθετικής τριπλέτας της Ιταλίας για το προσεχές ματς κόντρα στην Ελλάδα στο ΟΑΚΑ.

Ελλάδα και Ιταλία κοντράρονται το Σάββατο (8/6) στο ΟΑΚΑ στο ματς όπου ανοίγει την αυλαία του Ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα κάνει συνεχείς δοκιμές καθώς προβληματίζεται ακόμα για την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στη Γαλανόλευκη.

Και αν η αμυντική διάταξη έχει σε μεγάλο βαθμό κλειδώσει με τον Ντοναρούμα να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι και Μπιράγκι σε τετράδα στην άμυνα και τους Ζορζίνιο και Βεράτι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η τριάδα (σχηματισμός 4-3-3) της επίθεσης αποτελεί… πονοκέφαλο για τον 54χρονο προπονητή.

Ο Μαντσίνι στο τελευταίο φιλικό της Ιταλίας κόντρα στην Μπολόνια το οποίο αποτελούνταν από τρία 40λεπτα χαρακτηριστικό είναι πως πειραματίστηκε αρκετά δοκιμάζοντας σε διάφορες θέσεις και διάφορους συνδυασμούς τους Μπελότι και Παβολέτι στον κορυφή της επίθεσης και τους Μπερναντέσκι, Κιέζα, Ινσλινιε και Κεάν σε διαφορετικούς περιφερειακούς ρόλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ