Εγινε ήρωας ο Μπουλάρι: Μπήκε στο 85’, σκόραρε στο 95’ και έγραψε ιστορία! (vid)

Εγινε ήρωας ο Μπουλάρι: Μπήκε στο 85’, σκόραρε στο 95’ και έγραψε ιστορία! (vid)

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με την Κ21 της Αλβανίας απέναντι στην Τουρκία και εξελίχθηκε στον ήρωα της τελευταίας στιγμής – Μπήκε στο 85’, στο 95’ ισοφάρισε σε 2-2 και έγινε ο νεαρός σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της πατρίδας του

«Ο Μπουλάρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της Εθνικής Αλβανίας. Ήρθε με την Ελπίδων κι ας έχει 3-4 χρόνια διαφορά με τους συμπαίκτες του, καθώς έχει τρομερά φυσικά προσόντα. Είναι δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα της Αλβανίας». Τάδε έφη πριν από λίγους μήνες ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι και ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού φρόντισε να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

Ο 18χρονος στράικερ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αλμπάν Μπούσι στον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του αλβανικού ποδοσφαίρου. Ο Μπουλάρι δεν ξεκίνησε ως βασικός, αλλά όταν μπήκε έκανε τη διαφορά. Ο Μπούσι τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στο 85’ όταν οι δύο ομάδες ήταν στο 1-1. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του 18χρονου η Τουρκία έκανε το 2-1 με τον Ντερβίσογλου και όλα έδειχναν ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τον μικρό, αλλά… θαυματουργό, επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο Καλάκου εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Αλβανοί και ο Μπουλάρι με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Ο «ερυθρόλευκος» άσος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της πατρίδας του, ενώ είναι επίσης ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που κλήθηκε ποτέ στην Κ21 της Αλβανίας. Αλλωστε, όπως είχε δηλώσει και ο Μπούσι έχει τρομερά προσόντα και μπορεί να καλύψει την ηλικιακή διαφορά που τον χωρίζει από τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους του.

Για την ιστορία, η Αλβανία με αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 2 πόντους στον 3ο όμιλο. Συγκεκριμένα, είναι 3η πίσω από την Τουρκία που έχει 4 βαθμούς και το Κόσοβο με 3, ενώ με την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Δείτε το γκολ του Μπουλάρι στο 4:00

https://www.youtube.com/watch?v=pWonuTn6VxQ&fbclid=IwAR35xcf_aMGxdbTjq4auDOug1_1LFeR10SB51IGMJuEz0xVHOCtKuoiZWGM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ