Η σκληρή αλήθεια της Gazzetta dello sport για τον Αναστασιάδη

Η σκληρή αλήθεια της Gazzetta dello sport για τον Αναστασιάδη

Η ιταλική εφημερίδα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πολλά λάθη του Έλληνα τεχνικού, τα οποία επέτρεψαν στην Σκουάντρα Ατζούρα να πάρει μια πολύ εύκολη νίκη

Τα πολλά λάθη του ομοσπονδιακού τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη είναι από χθες βράδυ το βασικό θέμα συζήτησης, καθώς οι άστοχες επιλογές του Έλληνα κόουτς προκάλεσαν το «ναυάγιο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως οι ατυχείς αποφάσεις του Αναστασιάδη σχολιάστηκαν και από τον ιταλικό Τύπο και είναι χαρακτηριστική η αναφορά της Gazzetta dello sport για τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Η μεγάλη ιταλική εφημερίδα στέκεται στις πολλές λανθασμένες επιλογές του Αναστασιάδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ο προπονητής της Ελλάδας έκανε πολλά λάθη. Το σύστημα που επέλεξε ήταν λάθος και η ομάδα του έδειξε να έχει φοβισμένη νοοτροπία. Υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν ρόλο, όπως ο Ζέκα και προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σκορ ήταν 3-0 για την Ιταλία».

Η Gazzetta βαθμολογεί τον Άγγελο Αναστασιάδη με 4 και επισημαίνει πως ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο καλύτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας. Η ιταλική εφημερίδα έβαλε τον μικρότερο βαθμό στον Ανδρέα Σάμαρη και τον Κάρλος Ζέκα (4,5).

Η ουσία είναι πως όλοι αναγνωρίζουν ότι οι επιλογές του Αναστασιάδη ήταν καταστροφικές για την Εθνική μας ομάδα και τα όσα γράφει στο σημερινό της φύλλο η ιταλική εφημερίδα, αποδεικνύουν ότι ο τρόπος που έπαιξε η Εθνική μας επέτρεψε στους Ιταλούς να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ στο ΟΑΚΑ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ