Μπούσι: «Σπουδαίος παίκτης ο Μπουλάρι, πρέπει να παίξει για την Αλβανία και να μην γίνει… Ντουρμισάι»

Μπούσι: «Σπουδαίος παίκτης ο Μπουλάρι, πρέπει να παίξει για την Αλβανία και να μην γίνει… Ντουρμισάι»

Ο προπονητής της Κ21 της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, αποθέωσε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι ο 18χρονος άσος θα πρέπει να παίξει πάση θυσία για την Αλβανία και να μην εξελιχθεί σε νέο… Ντουρμισάι!

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για την Κ21 της χώρας του.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τουρκία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος K21, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μπήκε ως αλλαγή στο 85’ και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της πατρίδας του, ενώ είναι επίσης ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που κλήθηκε ποτέ στην Κ21 της Αλβανίας! Στο επόμενο φιλικό με την Ουαλία μάλιστα έπαιξε ως βασικός και σκόραρε το πρώτο από τα τρία γκολ της ομάδας του (3-1), ενώ έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο!

Δείτε το γκολ με την Ουαλία στο 0:15

Οι συμπατριώτες του πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του 18χρονου επιθετικού  του Ολυμπιακού, με τις δηλώσεις του προπονητή της Κ21 της γειτονικής χώρας, Αλμπάν Μπούσι, να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος τεχνικός στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το παιχνίδι με την Τουρκία και τα φιλικά με την Ουαλία, τόνισε ότι ο Εμιλιάνο Μπουλάρι είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής και επισήμανε ότι έχει ήδη συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Αλβανίας.

«Έχω μιλήσει με τον Μπουλάρι για την εθνική Αλβανίας και την προοπτική της συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θα κληθεί άμεσα στην εθνική Ανδρών, ωστόσο καλό θα ήταν για τον ίδιο αυτό να συμβεί σωστά και βήμα βήμα. Για το λόγο αυτό, παρότι είναι ο νεότερος ηλικιακά στην U21, του δίνουμε την ευκαιρία, για να είναι πανέτοιμος για την πρώτη ομάδα, κάτι που είναι θέμα χρόνου να συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Αλβανοί θέλουν πάση θυσία ο Μπουλάρι να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας, καθώς όπως είχατε διαβάσει στο to10.gr, φοβούνται μην εξελιχθεί σε νέο Ντουρμισάι. Ο 18χρονος επιθετικός, όπως και ο συμπατριώτης του, μπορεί να επιλέξει την Ελλάδα, εάν και εφόσον κληθεί από τους ανθρώπους της γαλανόλευκης. Ο Μπούσι και οι συνεργάτες του φοβούνται ότι η ΕΠΟ θα μπει στη μέση και θα τον κλέψει μέσα από τα χέρια τους. Μια εξέλιξη που… τρέμουν, γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Μπουλάρι να επιλέξει την Αλβανία.

Ο τεχνικός της Κ21 της Αλβανίας μάλιστα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Μπουλάρι να γίνει νέος… Ντουρμισάι και απάντησε: «Ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σε τρομερή κατάσταση, είναι υποχρέωση μας να τους έχουμε στην Εθνική μας ομάδα. Ο Εμιλιάνο είναι Αλβανός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίξει με την Ελλάδα, όπως έπραξε ο Ντουρμισάι. Όμως, έτσι ένιωσε και έπραξε. Εάν ένας ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί με κάποια άλλη εθνική ομάδα, δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε», κατέληξε.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει ο Μπούσι για τον Μπουλάρι, καθώς από λίγους μήνες είχε αποθεώσει τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Ο Μπουλάρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της Εθνικής Αλβανίας. Ήρθε με την Ελπίδων κι ας έχει 3-4 χρόνια διαφορά με τους συμπαίκτες και αντιπάλους του, καθώς έχει τρομερά φυσικά προσόντα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ