Στα ημιτελικά του Gold Cup Μεξικό και Αϊτή (vid)

Στα ημιτελικά του Gold Cup Μεξικό και Αϊτή (vid)

Το Μεξικό, με ήρωα τον Γκιγιέρμο Οτσόα απέκλεισε την Κόστα Ρίκα στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ., 5-4 πεν.) και θα αντιμετωπίσει στους «4» την Αϊτή που έκανε την έκπληξη και νίκησε με 3-2 τον Καναδά.

Η Αϊτή πήρε σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Gold Cup, επικρατώντας 3-2 του Καναδά στο ματς που διεξήχθη χρονικά νωρίτερα, ενώ το Μεξικό, με ήρωα τον Γκιγιέρμο Οτσόα απέκλεισε την Κόστα Ρίκα στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ., 5-4 πεν.).

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε στο 1-1, με τον Ραούλ Χιμένες να δίνει το προβάδισμα στο Μεξικό στο 44ο λεπτό και τον Μπράιαν Ρουίς να απαντά στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς παρέμεινε έτσι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί το Μεξικό ήταν καλύτερο όμως δεν κατάφερε να «τελειώσει» τη δουλειά και οι διαφορές ανάμεσα στους δύο αντιπάλους λύθηκαν από την άσπρη βούλα.

Ο Χιμένες δεν τα κατάφερε στο πρώτο πέναλτι, καθώς ο Λιονέλ Μορέιρα απέκρουσε το χτύπημα του, αλλά ο Ράνταλ Λεάλ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο τρίτο πέναλτι της Κόστα Ρίκα. Ο ήρωας εντέλει ήταν άλλη μια φορά για το Μεξικό ο Οτσόα, ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Φούλερ και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά, όπου και περιμένει η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, Αϊτή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=-82yQEUP0nY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ