Η ενδεκάδα των Greek Legends για το ιστορικό φιλικό με την Πορτογαλία (pic)

Η ενδεκάδα των Greek Legends για το ιστορικό φιλικό με την Πορτογαλία (pic)

Ο Όττο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του επετειακού φιλικού των Greek Legends 2004 κόντρα στους αντίστοιχους της Πορτογαλίας με τον Γιώργο Καραγκούνη που τότε ήταν τιμωρημένος να ξεκινά αντί του Ζήση Βρύζα.

Στις 21:45 στο γήπεδο της Ριζούπολης θα αναβιώσει η μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους Greek Legends 2004 να υποδέχονται τους Legends της Πορτογαλίας.

15 χρόνια μετά το «έπος» της Πορτογαλίας όπου η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ κέρδιζε την οικοδέσποινα και κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης, θα θυμηθούμε ξανά εκείνες τις στιγμές και με υψηλό προσκεκλημένο τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ότο Ρεχάγκελ αρκετές ώρες πριν το μεγάλο ματς, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας μας η οποία είναι η ίδια με εκείνη του τελικού με μόνη διαφορά ότι αντί του Ζήση Βρύζα, ξεκινάει ο Γιώργος Καραγκούνης που τότε ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας.

Οι 11 είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Δέλλας, Καψής, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος και Χαριστέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ