Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική!

Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική!

Η ΕΠΟ έλυσε τη συνεργασία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Αναστασιάδης ήταν και πάει. Η ΕΠΟ ενημέρωσε τον έμπειρο τεχνικό ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθώς υπάρχει απογοήτευση για τα αποτελέσματα στα προκριματικά του Euro. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός στόχων από τα πρώτα 4 παιχνίδια!

Ο Αγγελος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και ο τελευταίος τον ενημέρωσε για την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον του. Ευχαριστώντας τον για τη βοήθεια που προσέφερε στην Εθνική. Και τον αποχαιρέτησε με βαριά καρδιά, καθώς είναι γνωστό ότι ο Γραμμένος δεν ήθελε να διώξει τον έμπειρο τεχνικό και ότι αναγκάστηκε να το κάνει, καθώς το «μπλοκ» της ΑΕΚ το είχε θέσει ως προαπαιτούμενο, για να συνεχιστεί ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε ξανά μεταξύ των δύο Δικεφάλων, πριν από λίγες εβδομάδες.

Την ίδια τύχη με τον Αναστασιάδη θα έχουν και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του. Ο λόγος για τον βοηθό του, Στέλιο Γιαννακόπουλο, που θα τον ακολουθήσει στην έξοδο. Αλλά και για τον Αγγελο Μπασινά, με τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής να κρίνεται ανεπαρκής και όχι επιτυχημένος στο έργο που έπρεπε να επιτελέσει.

Βεβαίως, το θέμα δεν έχει λήξει οριστικά. Καθώς απομένουν σοβαρές λεπτομέρειες. Με σημαντικότερη όλων την αποζημίωση που θα λάβει ο Αναστασιάδης από την ΕΠΟ. Αποζημίωση στην οποία δεν συμφώνησαν στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Γραμμένο. Και όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, για γίνει νέα επαφή μεταξύ τους στη Θεσσαλονίκη, για να διευθετηθεί το ζήτημα.

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του αντικαταστάτη του Αγγελου, η ΕΠΟ έχει κάνει επαφές με πολλούς τεχνικούς όλο αυτό το διάστημα, ξένους και Ελληνες, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με κανέναν. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το μπλοκ της ΑΕΚ επιμένει για Δέλλα, Ουζουνίδη ή (κυρίως) Χιμένεθ, ενώ ο Βρακάς, ως πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων συζητάει διαρκώς με άλλους ξένους τεχνικούς. Που έχουν ανταποκριθεί θετικά…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ FIFA / UEFA

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι πέραν του Αναστασιάδη, ο Γραμμένος είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA Λάκοβιτς, Ρηγόπουλο, Γεωργίου, όπως και με παρατηρητή της FIFA στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ. Από την Ομοσπονδία σχολίαζαν ότι συζητήθηκαν θέματα της ΕΠΟ (κανονισμός διαιτησίας, Εθνική ομάδα, βία κλπ), που θα τεθούν και στην Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδριάζει στις 31/07.

* Οπως όλα δείχνουν, την Τρίτη (16/7) θα συναντηθούν οι άνθρωποι των FIFA/UEFA  με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να τεθούν επί τάπητος οι νομοθετικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ