Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Σάντος!

Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Σάντος!

Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Nations League και η FIFA τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους υποψήφιους για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας σπουδαίος προπονητής και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ πλέον ηγείται της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αλλά και της εθνικής ομάδας, πριν από λίγες εβδομάδες οδήγησε τους Ιβηρες στην κατάκτηση του Nations League και η FIFA τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους υποψήφιους για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς!

Το όνομα του έμπειρου κόουτς βρίσκεται στην ίδια λίστα με τους Τζαμέλ Μπελμαντί, Ντιντιέ Ντεσάν, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, Ρικάρντο Γκαρέκα, Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ερικ τεν Χαγκ και Τίτε, ενώ η ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή θα γίνει στο Μιλάνο στις 23 Δεκεμβρίου.

Μια σπουδαία διάκριση για τον Φερνάντο Σάντος, που αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι από τους καλύτερους Ευρωπαίους προπονητές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το Nations League, η Πορτογαλία επί των ημερών του έχει κατακτήσει και ένα Euro. Αυτό το 2016, όταν κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό, σε ένα ματς που έγινε στο Παρίσι.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της FIFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ