Ποιος ευθύνεται για την κατάντια της Εθνικής ποδοσφαίρου; (poll)

Ποιος ευθύνεται για την κατάντια της Εθνικής ποδοσφαίρου; (poll)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σε διάλυση. Ποιος φταίει; Ποιοι την οδήγησαν σε αυτή την άθλια κατάσταση, στην ανυποληψία. Ποιοι φταίνε που προκαλεί θλίψη;

H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της. Σίγουρα την χειρότερη μετά το ΕΠΟΣ της Πορτογαλίας. Εγκλωβισμένη σε λάθη, παρατημένη από όλους. Μια Εθνική που μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας ψάχνει να βρει ξανά την χαμένη αίγλη της αλλά δεν τα καταφέρνει.

Μια Εθνική που κατάφερε με τον Σκίμπε να επιστρέψει στην κανονικότητα όμως η αποτυχία στο Nations League έφερε την απομάκρυνση του με την κατάσταση απλά να γίνεται χειρότερη.

Τι φταίει και η Εθνική μας κατάντησε έτσι; To10.gr σας δίνει την δυνατότητα να πείτε την άποψη σας.

Όσοι ακόμη ασχολούμαστε με την Εθνική… Γιατί είναι αλήθεια πως το χειρότερο από όλα για την εθνική μας ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι η πλήρης απαξίωση και αδιαφορία ακόμη και από τον κόσμο.

Τον κόσμο που γέμιζε πριν λίγα χρόνια το Καραισκάκη για να την παρακολουθήσει αλλά τώρα στο ΟΑΚΑ που την πήγε ο Γραμμένος δεν πατάει κανείς…

Ο Βαγγέλης Γραμμένος που στα χρόνια που βρίσκεται στην ΕΠΟ η κατρακύλα της Εθνικής μας είναι ασταμάτητη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ που αποφάσισε να διώξει τον Σκίμπε για να φέρει τον Άγγελο Αναστασιάδη και που αναγκάστηκε από τους ίδιους τους διεθνείς να διώξει τον Έλληνα τεχνικό ανακαλύπτοντας τον προπονητή Φαν Σιπ.

Ο Γραμμένος και η ΕΠΟ είναι η βασική αιτία της κατηφόρας χωρίς φρένο; Αυτοί που έφεραν τον Γραμμένο στην θέση αυτή «βαπτίζοντας» την εποχή του ως… εξυγίανση; Οι ποδοσφαιριστές μας; Ή οι προπονητές που έχουν περάσει αυτό το διάστημα; Ή μήπως τελικά δεν φταίει κανείς; Απλά είναι κακή η περίοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ