Αγγλία – Βουλγαρία 4-0

Αγγλία – Βουλγαρία 4-0

Η Αγγλία δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Βουλγαρία, την οποία κέρδισε με 4-0 έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα τον Χάρι Κέιν (3 γκολ, 1 ασίστ).

Συνεχίζει με το απόλυτο στον A’ Όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 η Αγγλία, που επικράτησε εύκολα της Βουλγαρίας με 4-0, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Χάρι Κέιν.

Ο βασικός επιθετικός των «τριών λιονταριών» πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ στη νίκη της ομάδας του και μόλις στα 26 του χρόνια μετράει 25 τέρματα με το εθνόσημο, σημειώνοντας το 2ο χατ-τρικ του με την εθνική ομάδα.

Ο φορ της Τότεναμ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, όταν στο 23′ έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, υποδέχτηκε την πάσα του Στέρλινγκ και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 49′ ευστόχησε σε πέναλτι κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του Σάουθγκεϊτ, ενώ από δική του ασίστ ο Στέρλινγκ στο 55′ σκόραρε για το 3-0.

Στο 73′ ο Κέιν ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Κόσοβο συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Νέο «θύμα» του η Τσεχία της οποίας επικράτησε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε ο Σικ στο 16′, ωστόσο τα γκολ των Μουρίκι (20′) και Βοϊδόντα (66′) γύρισαν το ματς και έχουν στείλει τους Βαλκάνιους στη 2η θέση του 1ου ομίλου, ενώ θεωρούνταν η πιο αδύναμη ομάδα στο γκρουπ.

Αγγλία: Πίκφορντ, Μαγκουάιρ, Κιν, Ρόουζ, Τρίπιερ, Μπάρκλεϊ, Ράις, Χέντερσον (67′ Μάουτν), Ράσφροντ, Στέρλινγκ (71′ Σάντσο), Κέιν (77′ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν)

Βουλγαρία: Λουκόφ, Ντεσπότοφ (67′ Μαρσελίνιο), Μλαντένοφ (82′ Ιβάνοφ), Πάσοφ, Κ. Ντιμιτρόφ (65′ Μποντούροφ), Κράεφ, Ιβάνοφ, Ν. Ντιμιτρόφ, Γκοράνοφ, Τερζίεφ.

Κόσοβο – Τσεχία 2-1

Αγγλία – Βουλγαρία 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αγγλία (3) 9

2. Κόσοβο (4) 8

3. Τσεχία (4) 6

4. Βουλγαρία (5) 2

5. Μαυροβούνιο (4) 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ