Αποθέωση «Bild» για Κωνσταντινίδη

Αποθέωση «Bild» για Κωνσταντινίδη

Αποθεωτικό αφιέρωμα στον νέο τεχνικό διευθυντή της Εθνικής Ελλάδος, Κώστα Κωνσταντινίδη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bild». 

 

Αφιέρωμα στον νέο τεχνικό διευθυντή της Εθνικής Ελλάδος, Κώστα Κωνσταντινίδη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bild».

Με αφορμή την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2020, μετά και την ισοπαλία κόντρα στο Λίχτενσταϊν, το έντυπο από τη Γερμανία αποφάσισε να ασχοληθεί με τις εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ιδίως με την περίπτωση του νέου τεχνικού μας διευθυντή.

Γνωστός από τη δουλειά του σε Χέρτα, Ανόβερο και Κολωνία, η «Bild» δημιούργησε ένα αποθεωτικό αφιέρωμα προς το πρόσωπό του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο πρώην άσος της Χέρτα είναι εκείνος που θα σώσει τους Έλληνες από την καταστροφή.

Μάλιστα, η εφημερίδα φιλοξένησε και δηλώσεις του Κωνσταντινίδη, ο οποίος έκανε σαφές πως πλέον μεγάλος στόχος της Γαλανόλευκης είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

«Από τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ του 2014 η κατεύθυνση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει καθοδική πορεία. Η Ομοσπονδία επικοινώνησε μαζί μου για να τα αλλάξουμε όλα.

Ήδη ο Τζον Φαν΄τ Σιπ είχε υπογράψει ως νέος προπονητής. Θέλουμε να βελτιώσουμε την προπόνηση και να αναπτύξουμε τα ταλέντα μας. Να φέρουμε νέες ιδέες και δομές.

Ο στόχος είναι να έχουμε χτίσει βάσεις για το Nations League το φθινόπωρο του 2020. Ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022» τόνισε στο περιοδικό ο Κωνσταντινίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ