Ο Εσίτι κόντρα στον Νεϊμάρ!

Ο Εσίτι κόντρα στον Νεϊμάρ!

Ο μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον Γκερνοτ Ρορ στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας για το σπουδαίο φιλικό με την Βραζιλία, το οποίο θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου.

Στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας για το μεγάλο φιλικό με την Βραζιλία στις 13 Οκτωβρίου κλήθηκε ο Αντερσον Εσίτι, με τον θηριώδη μέσο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις επιλογές του προπονητή των Σούπερ Αετών, Γκερνοτ Ρορ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο χαφ του Δικεφάλου είχε κληθεί από τον έμπειρο τεχνικό και στο φιλικό της Νιγηρίας με την Ουκρανία στην «Ντνίπρο Αρενα», στο οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Ο Γκερνοτ Ρορ δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον μέσο των πρωταθλητών Ελλάδας και τον καλεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Ο Εσίτι συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί τρεις φορές με το εθνόσημο και τις τρεις μάλιστα επί Γκερνοτ Ρορ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φιλικό με την Βραζιλία θα πραγματοποιηθεί στην Σιγκαπούρη και η Σελεσάο θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια στο σπουδαίο παιχνίδι με τη Νιγηρία, προεξάρχοντος φυσικά του αρχηγού της, Νεϊμάρ, ο οποίος θα δώσει το «παρών» απέναντι στους Σούπερ Αετούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ