Βαριά ήττα της Εθνικής Γυναικών από Γερμανία (0-5)

Βαριά ήττα της Εθνικής Γυναικών από Γερμανία (0-5)

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της Γερμανίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τα προκριματικά του EURO 2021.

Άσχημα πρεμιέρα για την Εθνική γυναικών, με τα κορίτσια του Αντώνη Πριονά, να «υποκλίνονται» στην ανωτερότητα της Γερμανίας, η οποία επικράτησε 5-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το εμπόδιο βέβαια της Γερμανίας ήταν πολύ υψηλό, καθώς η αντίπαλος είναι η δευτεραθλήτρια κόσμου. Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2021.

Η Ποπ άνοιξε το σκορ για τις φιλοξενούμενες στο 33’ ενώ η Όμπερντορφ έγραψε το 2-0 στο 40ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία, με τις Ελληνίδες να δέχονται τρία τέρματα ακόμα. Η Στάρκε έκανε το 3-0 στο 66’, η Μπρέμερ το 4-0 στο 75’ και η Μπουλ έκλεισε το δείχτη του σκορ στο 90 λεπτό, για το τελικό 5-0 των φιλοξενούμενων.

Την επόμενη αγωνιστική η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας (06/11) και στη συνεχεία την Ιρλανδία (12/11).

Ελλάδα (Αντώνης Πριονάς): Παπακωνσταντίνου, Κυνοσίδου (73′ Σαρρή), Γκάτσου (70′ Παράσχου), Κακαμπούκη, Σιδηρά (83′ Δημητρίου), Κογκούλη, Χατζηγιαννίδου, Μωραΐτου, Μάρκου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου

Γερμανία (Μαρτίνα Βος – Τέκλενμπουργκ): Φρομς, Όμπερντορφ, Μαροτσάν, Ποπ, Ντέμπριτς, Έλσιγκ (63′ Γκβιν), Ντάλμαν (46′ Στάρκε), Λόιπολτς, Μπουλ, Μαγκούλ, Κνάακ (59′ Μπρέμερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ