Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο λόγος του αποκλεισμού του Φετφατζίδη από τον Φαν’τ Σιπ

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, ο Τζον Φαν'τ Σιπ απέκλεισε τον Γιάννη Φετφατζίδη από την αποστολή της Ελλάδας εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος!

Ο λόγος του αποκλεισμού του Φετφατζίδη από τον Φαν’τ Σιπ | to10.gr

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης αποκλείστηκε από την αποστολή της Ελλάδας για το παιχνίδι με την Ιταλία. Ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας οφειλόταν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την ΕΠΟ μεταφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ και ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης ότι ο Φετφατζίδης δεν προσήρθε εγκαίρως σε ένα μίτινγκ που είχε συγκαλέσει ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Για αυτό, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε να τιμωρήσει τον Φετφατζίδη και τον απέκλεισε από την αποστολή. Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε αν ο αποκλεισμός του μεσεπιθετικού του Άρη αφορά μόνο το παιχνίδι με την Ιταλία ή θα ισχύσει και για το ματς με τη Βοσνία.

Ο Φετφατζίδης δεν ανέφερε κάτι σχετικά με το γεγονός και παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας χωρίς να είναι στον πάγκο.