Έναν μήνα εκτός ο Νεϊμάρ!

Έναν μήνα εκτός ο Νεϊμάρ!

Άτυχος στάθηκε για ακόμη μία φορά ο Νεϊμάρ καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο ματς της Βραζιλίας με την Νιγηρία και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για τον Νεϊμάρ με τον Βραζιλιάνο σταρ να στέκεται για ακόμη μία φορά άτυχος τη φετινή σεζόν. Στο φιλικό της Βραζιλία με την Νιγηρία αγωνίστηκε μόλις για 12 λεπτά καθώς αποχώρησε με πρόβλημα στον μηρό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα χρεαστεί να μείνει εκτός δράσης για ακόμη έναν μήνα, με την επιστροφή του να υπολογίζεται πλέον μετά τη δικοπή του Νοεμβρίου για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Αυτός είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός του μέσα στο 2019 με τον προηγούμενο (στον αστράγαλο) να του κοστίζει τη συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας όπου η «Σελεσάο» στέφθηκε πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής. Ο πρώτος ήταν στις αρχές του έτους όταν έμεινε εκτός από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2019 εξαιτίας τραυματισμού στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.

Όσο για το… κοντέρ, έχει φτάσει πλέον στον αριθμό 16 όσον αφορά στους τραυματισμούς που έχει υποστεί σε όλη του την καριέρα ο Νεϊμάρ, νούμερο διόλου μικρό αν σκεφτεί κανείς πως είναι μόλις 27 χρονών. Ο τελευταίος ειδικά ήρθε σε μια περίοδο που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση αφού σκόραρε συνεχώς με την Παρί Σεν Ζερμέν, δίνοντας πολύτιμες νίκες στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ