Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο Μπαλάκοφ που δεν… άκουσε τα ρατσιστικά συνθήματα

Ο Κράζιμιρ Μπαλάκοφ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Βουλγαρίας, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τις δηλώσεις τους για τα ρατσιστικά συνθήματα των Βουλγάρων οπαδών και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.


Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο Μπαλάκοφ που δεν… άκουσε τα ρατσιστικά συνθήματα | to10.gr

Πέρασαν μόλις τέσσερις ημέρες από την συντριβή της Βουλγαρίας από την Αγγλία στην Σόφια με 6-0 και ο Κράζιμιρ Μπαλάκοφ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, καθώς οι γείτονες δεν έχουν το καλύτερο ρόστερ, προσπαθούν όμως για να πάρουν νίκες και θετικά  αποτελέσματα.

Γιατί έχει αλλάξει πρόσωπο ο Ολυμπιακός του Κεμζούρα

Οι δηλώσεις του Μπαλάκοφ σχετικά με τα ρατσιστικά συνθήματα των Βουλγάρων οπαδών και οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ο τεχνικός της Βουλγαρίας είχε δηλώσει πως δεν… άκουσε ρατσιστικά συνθήματα κατά των Άγγλων ποδοσφαιριστών, ενώ το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά εξαιτίας όσων ακούστηκαν.

Ταυτόχρονα υπάρχουν και φωτογραφίες από τις εξέδρες, όπου αρκετοί οπαδοί χαιρετούν ναζιστικά!

Ο Κράζιμιρ Μπαλάκοφ αποφάσισε να παραιτηθεί δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι πια ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον επόμενο, η κατάσταση δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή και δεν έχω μάθει να είμαι προπονητής μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα».

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο