Δώνης: «Περιμέναμε πώς και πώς την κλήση στην Εθνική»

Δώνης: «Περιμέναμε πώς και πώς την κλήση στην Εθνική»

Το γεγονός πως υπάρχει καλό κλίμα στην Εθνική ομάδα τόνισε ο Τάσος Δώνης, λέγοντας πως όλοι οι παίκτες περίμεναν πώς και πώς την κλήση για τους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία.

Το καλό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα εξήρε ο Τάσος Δώνης, ο οποίος ανέφερε πως όλοι οι παίκτες ανυπομονούσαν να κληθούν στην Εθνική για τους δύο επικείμενους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία.

Ο άσος της Ρεμς μίλησε επίσης για το πλάνο που έχει μεταδώσει στους διεθνείς ο Τζον Φαν’τ Σιπ και για το γεγονός ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020 δεν θα είναι αδιάφορα, καθώς η προετοιμασία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Δώνης:

«Είναι πάντα ευχάριστο να έρχεσαι στην Εθνική ομάδα, περνάμε πάντα καλά και σίγουρα μετά τις δύο καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε όλοι περιμέναμε πώς και πώς την κλήση. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια και ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον.

Ο προπονητής από την πρώτη στιγμή μας μετέδωσε το πλάνο που θέλει να παίξουμε, είναι πλάνο κατοχής της μπάλας και είναι σημαντικό για εμάς. Στα δυο τελευταία παιχνίδια πρέπει να πάρουμε τις νίκες. Πρέπει να συνηθίζουμε στο να κερδίζουμε για να προετοιμαστούμε και για τα προκριματικά του Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ