Σκωτία U21-Ελλάδα U21 0-1

Σκωτία U21-Ελλάδα U21 0-1

Με εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Νικολάου η Εθνική Ελπίδων πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Σκωτία και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Euro U21.

Σπουδαίο «διπλό» πρωτιάς πέτυχε η Εθνική Ελπίδων!

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα με γκολ του Δημήτρη Νικολάου στο 91′, κατάφερε να νικήσει με σκορ 1-0 την Σκωτία στο Εδιμβούργο και να ανεβεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, όντας στο +2 από Τσεχία, Σκωτία και στο +4 από την Κροατία μετά από 4 αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Εθνική είναι αήττητη ακόμα, με μοναδική απώλεια βαθμών να είναι κόντρα στην Τσεχία (εκτός έδρας, 1-1).

Η Ελλάδα έπαιζε από το 63′ με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Παναγιώτη Ρέτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέχρι εκείνο το σημείο η Εθνική είχε το μομέντουμ με δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Εν συνεχεία, όπως ήταν λογικό, οι Σκωτσέζοι πίεσαν αρκετά αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της Ελλάδας.

Και στο 91′ ήρθε το γκολ! Ο Δημήτρης Νικολάου με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Εθνικής: Σιαμπάνης, Νάτσος, Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπαλογιάννης (30’ Οικονομίδης), Νταβιώτης, Μπουζούκης (77’ Διαμάντης), Παπανικολάου, Καμπετσής (54’ Ιωαννίδης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ