Μπενζεμά: «Αφήστε με να παίξω σε άλλη εθνική ομάδα»

Μπενζεμά: «Αφήστε με να παίξω σε άλλη εθνική ομάδα»

Έκκληση προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας να τον αφήσει να αγωνιστεί με άλλη εθνική ομάδα έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Διαστάσεις παίρνει το θέμα επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Μετά την προτροπή του Ζινεντίν Ζιντάν προς τους συμπατριώτες του να δεχθούν πίσω τον Γάλλο και την αρνητική απάντηση του τεχνικού της ομάδας Ντιντιέ Ντεσάν, θέση στο… debate πήρε και ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκρετ, ο οποίος έκλεισε οριστικά την πόρτα της εθνικής στον επιθετικό της Ρεάλ.

Παρόλα αυτά, ο 32χρονος άσος της «βασίλισσας» δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έχουν προηγηθεί και με τη σειρά του αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Με σαφείς αιχμές προς τον Νοέλ για τη… συμμετοχή του στο όλο σκηνικό, ο Μπενζεμά ζήτησε από την ομοσπονδία να τον αφήσει να αγωνιστεί για κάποια άλλη εθνική ομάδα, εφόσον η επιστροφή του στους «τρικολόρ» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

«Πίστευα ότι δεν εμπλέκεσαι στις αποφάσεις του προπονητή… Να ξέρεις όμως πως εγώ και μόνο εγώ θα αποφασίσω το τέλος μου στις εθνικές ομάδες. Άφησέ με να παίξω για άλλη εθνική ομάδα στην οποία θα έχω το δικαίωμα βάσει κανονισμών και εκεί θα δούμε…»! έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ