Ο Κριστιάνο έφτασε τα 99 γκολ με την Εθνική (pic)

Ο Κριστιάνο έφτασε τα 99 γκολ με την Εθνική (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση της Εθνικής Πορτογαλίας στα τελικά του Euro 2020, φτάνοντας παράλληλα τα 99 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Εθνική Πορτογαλίας πέρασε αγχωτικά στα τελικά του Euro 2020, ξεπερνώντας και το τελευταίο εμπόδιο του Λουξεμβούργου με σκορ 2-0.

Εκείνος που «κλείδωσε» την πρόκριση για την κατακτήτρια του προηγούμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν ο συνήθης ύποπτος, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, με το σύνολο του Φερνάντο Σάντος να προκρίνεται στα τελικά. Παράλληλα ο Κριστιάνο έφτασε τα 99 γκολ και χρειάζεται ακόμα ένα για να φτάσει στο «μαγικό» 100.

Tο επίτευγμα του CR-7 είναι τεράστιο, αν αντιληφθεί κανείς ότι οι υπόλοιποι σκόρερ της πατρίδας του είναι αρκετά πίσω. Ο Εουσέμπιο είχε πετύχει 56 τέρματα με την εθνική Πορτογαλίας και ο Παουλέτα 46.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι ο άσος της Γιουβέντους θέλει άλλα 10 για να γίνει ο πρώτος σκόρερ σε όλη την ιστορία των Εθνικών Ομάδων, ξεπερνώντας τον Ιρανό Αλί Νταεΐ, που σταμάτησε στα 109.

https://twitter.com/ActuFoot_/status/1196093355660316674

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ