Γαλανόπουλος: «Τα καταφέραμε στη μεταβατική περίοδο»

Γαλανόπουλος: «Τα καταφέραμε στη μεταβατική περίοδο»

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες για να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ευχήθηκε η Εθνική να συνεχίσει με το ίδιο πάθος.

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος είχε καλή απόδοση και τη συνδύασε με ένα γκολ. Ο χαφ της ΑΕΚ εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί και να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά με την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου:

Για το γκολ που σκόραρε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθε η ανατροπή και μπορέσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Η Φινλανδία παρότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση δεν ήρθε για να κάτσει… πίσω. Προηγήθηκε παρότι δεν το άξιζε, αλλά εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και πετύχαμε γρήγορα την ισοφάριση και την ανατροπή. Συνεχίζουμε ένα καλό σερί, το παιχνίδι έδειξε ότι με την ανατροπή η ομάδα έχει νεύρο, πάθος, πίεση και δεν παρατάει κανέναν αγώνα»

 Για τον δικό του στόχο με την Εθνική: «Προσωπικός στόχος να καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα, ήταν μία μεταβατική περίοδος, δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κάναμε ένα καλό σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αρέσει στον κόσμο. Με την εμπειρία που θα προσθέσουμε, θα πάμε καλύτερα στο μέλλον. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε ταπεινά. Δεν πετύχαμε κάτι, παρά μόνο τρεις νίκες, δεν πετύχαμε κάποιο στόχο».

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ανέφερε για τη νίκη επί της Φιλανδίας: «Σίγουρα ήμαστε χαρούμενοι που δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε ανατροπή και να κερδίσουμε αγώνες. Το θέλαμε και το πετύχαμε. Όλοι οι παίκτες δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Ο κόουτς θα αποφασίσει ποιοι θα είναι σε κάθε αγώνα και μόνο αυτός. Εύχομαι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, διάθεση και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να γίνεται καλύτερη και να κερδίζει αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ