Επιστρέφει στην Eθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Επιστρέφει στην Eθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε παραιτήθηκε τον Ιούνιο εξαιτίας του θέματος υγείας που αντιμετώπιζε η κορούλα του (δυστυχώς κατέληξε), αλλά αναμένεται να γυρίσει στην θέση του και να καθοδηγήσει την Ισπανία στο Euro 2020.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η Εθνική Ισπανία θα πάει με τον Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι της στο Euro 2020. O Καταλανός είχε παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού τον περασμένο Ιούνιο λόγω της σοβαρής ασθένειας της κόρης του.

Δυστυχώς η περιπέτεια δεν είχε αίσιο τέλος, με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα να περνάει δύσκολες στιγμές. Τη θέση του έκτοτε είχε αναλάβει ο βοηθός του Ρόμπερτ Μορένο.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του τελευταίου αγώνα με τη Ρουμανία για τα προκριματικά (5-0), ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας συζητά και πάλι με τον Λουίς Ενρίκε για την επιστροφή του.

Μετά το τέλος του αγώνα και τους πανηγυρισμούς, ο Μορένο, δεν εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με το θέμα να έχει πάρει τεράστια έκταση στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Από ότι φαίνεται μάλιστα ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φέρεται να αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Μορένο για παραμονή του στον πάγκο των «Φούρια Ρόχας» και μετά το τέλος των προκριματικών.

Πάντως, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μορένο αναμένεται να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο, ως συνεργάτης του Λουίς Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ