Ο Βράνιες ξαναγυρίζει στον τόπο του… εγκλήματος

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχασε τη θέση του στην Εθνική Βοσνίας λόγω της σχέσης του με την Καρλέουσα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να τον καλέσει ξανά...


Ο Βράνιες ξαναγυρίζει στον τόπο του… εγκλήματος | to10.gr

Για τον Όγκνιεν Βράνιες μπορούν να ειπωθούν πολλά… Πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός και όταν παίζει με βάση τα πραγματικά στάνταρ του, ανεβάζει επίπεδο την άμυνα!

Η τηλεδιάσκεψη, ο Τσιόδρας και το μόνο σίγουρο…

Αυτό το ξέρει καλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος διαπίστωσε με τα μάτια του την αποτελεσματικότητα του Βράνιες στην άμυνα της ΑΕΚ. Τώρα, ο Μπάγεβιτς θέλει να αξιοποιήσει τον 30χρονο στόπερ στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας.

Ο Βράνιες είχε τεθεί εκτός Εθνικής πριν από ένα χρόνο, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την ερωτική σχέση του με την Γέλενα Καρλέουσα. Ωστόσο, επειδή η Βοσνία δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες όπως ο Βράνιες, ο Μπάγεβιτς θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα το χρόνου να τον καλέσει ξανά.

Βέβαια, η υπόθεση είναι περίπλοκη αφού πολλά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας δεν εγκρίνουν την επιστροφή του Βράνιες. Οπότε, ο Μπάγεβιτς θα χρειαστεί να τους πείσει όλους ότι προέχει το καλό της ομάδας…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ