Ο Βράνιες ξαναγυρίζει στον τόπο του… εγκλήματος

Ο Βράνιες ξαναγυρίζει στον τόπο του… εγκλήματος

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχασε τη θέση του στην Εθνική Βοσνίας λόγω της σχέσης του με την Καρλέουσα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να τον καλέσει ξανά...

Για τον Όγκνιεν Βράνιες μπορούν να ειπωθούν πολλά… Πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός και όταν παίζει με βάση τα πραγματικά στάνταρ του, ανεβάζει επίπεδο την άμυνα!

Αυτό το ξέρει καλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος διαπίστωσε με τα μάτια του την αποτελεσματικότητα του Βράνιες στην άμυνα της ΑΕΚ. Τώρα, ο Μπάγεβιτς θέλει να αξιοποιήσει τον 30χρονο στόπερ στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας.

Ο Βράνιες είχε τεθεί εκτός Εθνικής πριν από ένα χρόνο, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την ερωτική σχέση του με την Γέλενα Καρλέουσα. Ωστόσο, επειδή η Βοσνία δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες όπως ο Βράνιες, ο Μπάγεβιτς θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα το χρόνου να τον καλέσει ξανά.

Βέβαια, η υπόθεση είναι περίπλοκη αφού πολλά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας δεν εγκρίνουν την επιστροφή του Βράνιες. Οπότε, ο Μπάγεβιτς θα χρειαστεί να τους πείσει όλους ότι προέχει το καλό της ομάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ