Μπλάτερ: «Το Κατάρ μπορεί να χάσει το Μουντιάλ λόγω του σκανδάλου δωροδοκίας»

Μπλάτερ: «Το Κατάρ μπορεί να χάσει το Μουντιάλ λόγω του σκανδάλου δωροδοκίας»

Βόμβα από τον πρώην πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, καθώς σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν αποκλείεται το Κατάρ να χάσει τα δικαιώματα του Μουντιάλ του 2022.

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ δεν θεωρεί απίθανο να αφαιρεθεί η διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022 από το Κατάρ μετά τις υποθέσεις δωροδοκίας που προέκυψαν.

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στις τάξεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ο πρώην πρόεδρος προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, αφού υποστηρίζει ότι το Κατάρ είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει να διεξάγει τη διοργάνωση και αυτή να παραχωρηθεί αλλού.

«Θα μπορούσε να γίνει στη Γερμανία, αλλά θα ήταν το δεύτερο σερί Μουντιάλ στην Ευρώπη κι αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα. Γι’ αυτό μάλλον δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή. Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να το φιλοξενήσουν αντί να πάρουν τη διοργάνωση του 2026. Μπορούν να το κάνουν, όπως και η Ιαπωνία, που διεκδικούσε κιόλας το Μουντιάλ του 2022», τόνισε ο Μπλάτερ, που ήταν στην προεδρία της FIFA από το 1996 μέχρι το 2015 αλλά πλέον εκτίει εξαετή ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για υποθέσεις διαφθοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ