Ράσφορντ: «Σχεδίαζα να γυρίσω στο Euro 2020»

Ράσφορντ: «Σχεδίαζα να γυρίσω στο Euro 2020»

Ο Μάρκους Ράσφορντ μίλησε για τον τραυματισμό του και την προσπάθεια που έκανε για να αγωνιστεί στο Euro 2020, το οποίο φυσικά αναβλήθηκε.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, Μάρκους Ράσφορντ, τόνισε ότι ήταν έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, για να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι πριν το τουρνουά αναβληθεί για το 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι ο Ράσφορντ ήταν αμφίβολος για το Euro 2020, λόγω του τραυματισμού του.

«Πιθανότατα θα επέστρεφα στις προπονήσεις στα μέσα ή στα τέλη Απριλίου», δήλωσε ο Ράσφορντ. «Αυτό θα ήταν μια ώθηση επειδή δεν ήθελα να χάσω το καλοκαίρι, όμως δεν ξέρω εάν θα ήμουν 100% έτοιμος να πάω σε αυτό το τουρνουά. Από τότε έχουν συμβεί πολλά αλλά για το σώμα μου ήταν καλό να του δώσω επιπλέον διάρκεια της ανάπαυσης. Είναι δύσκολο να πεις όχι σε κάτι που θα μπορούσες να το κάνεις καλά. Θέλεις να προσπαθήσεις να παίξεις κάθε παιχνίδι που μπορείς», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ