Μαρτίνεθ: «Ο Αζάρ μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Μαρτίνεθ: «Ο Αζάρ μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για τον Εντέν Αζάρ και τόνισε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα

Σίγουρος πως ο Εντέν Αζάρ θα πετύχει στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τη μέτρια πρώτη σεζόν του στην ομάδα, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προσθέτοντας, παράλληλα, πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena COPE, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βελγίου τόνισε: «Ο Αζάρ θα πετύχει. Πολλές φορές χρειάζεται ένα δύσκολο ξεκίνημα σε μία ομάδα για να δώσεις τα πάντα που έχεις μέσα σου και να καταλάβες τι σημαίνει να είσαι σε ένα κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Μαρτίνεθ πρόσθεσε, επίσης, πως «οι φίλαθλοι μπορούν να ηρεμήσουν, γιατί θα σημαδεύσει μία εποχή. Δεν υπάρχουν παίκτες σαν κι αυτόν, μπορεί να κερδίσει Χρυσή Μπάλα».

Μίλησε επίσης και για τη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αζάρ: «Βρίσκεται σε περίοδο χαράς και όλα τα βήματα που έχει κάνει από ιατρικής άποψης έχουν γίνει με τρομερή λεπτομέρεια. Θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς προβλήματα, θα είναι καλύτερα γι’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ