Συμφώνησε για την εθνική Ισπανίας ο Μαραντόνα!

Συμφώνησε για την εθνική Ισπανίας ο Μαραντόνα!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συμφώνησε να αναλάβει τη φούρια ρόχα, εφόσον στις εκλογές για την προεδρία της ομοσπονδία ποδοσφαίρου εκλεγεί ο Αντόνιο Τόρες.

Στην Ισπανία γίνεται πανικός τις τελευταίες ώρες με μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα, αφού ο Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την εθνική ομάδα της χώρας, με ειδικό όρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Aντόνιο Τόρες, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF), διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του, ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ώστε ο Αργεντινός να γίνει ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας.

Με την απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, ότι ο Τόρες θα επικρατήσει στις σχετικές αρχαιρεσίς, που έχουν προγραμματισθεί για τις 17 Αυγούστου, με ενναλακτικό «σενάριο» τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο στόχος του Τόρες είναι να κατακτήσει δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανια στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα τόνισε, ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσω του Ρομπέρτο Τρότα, πρώην παίκτη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, και του Ματίας Μόρλα, δικηγόρου του Μαραντόνα.

Η συμφωνία μεταξύ Τόρες και Μαραντόνα θα αφορά τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με τον υποψήφιο στις εκλογές της ισπανικής ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ